ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Volvo S60 recharge T8 2022: Ανακαλύψτε το ντελικάτο plug-in υβριδικό σεντάν

Volvo S60 recharge T8 2022

 

Αν θέλεις να οδηγείς με στυλ και ασφάλεια τότε πρέπει να δεις το Volvo S60 με τα προηγμένα βοηθήματα οδήγησης και το ισχυρότερο plug-in υβριδικό σύστημα της Σουηδικής εταιρίας.

Με το S60 Recharge οι Σουηδοί συνεχίζουν να μας εκπλήσουν ευχάριστα! Είναι το ντελικάτο premium compact σεντάν της Volvo που με τον μοναδικό plug-in υβριδικό κινητήρα Recharge T8 μας κάνει μια διακριτική επίδειξη ισχύος.

Το μήκος του είναι 4,761μ., το πλάτος 1,85μ. και το ύψος φτάνει τα 1,431μ. με μεταξόνιο στα 2,872μ. διαμορφώνοντας έτσι μια μοναδική αεροδυναμική αλλά και τη γενική εξωτερική του εικόνα. Σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα μπροστινά φώτα με τη LED λωρίδα , «σφυρί του Θορ», οι τονισμένες άκρες στον μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και τα πίσω γεωμετρικά φώτα, δίνουν στο Volvo S60  τη δική του μοναδική ταυτότητα. Διατίθεται σε 9 διαφορετικά χρώματα ενώ κάτι επίσης που εντυπωσιάζει είναι και το κάπως πιο ψηλό τελείωμα του πορτ-μπαγκάζ που μοιάζει λίγο με αεροτομή.

Στο εσωτερικό τώρα και στο μέσο του ταμπλό δεσπόζει η κατακόρυφη οθόνη αφής των εννέα ιντσών του infotainment, και αριστερά ο πίνακας οργάνων που είναι ψηφιακός 12.3 ιντσών.  Για τις επιλογές του οδηγού υπάρχουν λίγοι διακόπτες καθώς οι περισσότερες γίνονται από το εύχρηστο µενού του infotainment. Επικρατεί μια οικολογική θα λέγαμε πολυτέλεια καθώς δεν υπάρχει πουθενά η χρήση δέρματος.

 

Κινητήρας

 

Διαθέτει έναν δίλιτρο turbo κινητήρα βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν 303 και 88 ίππους αντίστοιχα. Ο πρώτος μεταφέρει την ισχύ του στους μπροστινούς τροχούς και ο δεύτερος κινεί τους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.  Η συνολική δηλαδή ισχύς φθάνει στους 392 ίππους με τη ροπή  στα 640 Nm. Ο ηλεκτροκινητήρας αναβαθμίζει την τετρακίνηση και την οδήγηση σε ολισθηρές συνθήκες όπως και τη ρυμούλκηση. Οι επιδόσεις του είναι αξιόλογες παρά το βάρος των δύο τόνων  αφού σε 4,5" επιταχύνει από 

0-100 χλμ./ώρα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του περιορίζεται ηλεκτρονικά, όπως και σε όλα τα Volvo στα 180 χλμ./ώρα.
 

Μπαταρία

 

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 11,6 kWh. Ο χρόνος φόρτισης μέσω εξωτερικού φορτιστή γίνεται σε 3-8 ώρες. 

Εάν επιθυμείς να κάνεις μια μακρινή διαδρομή, με το ηλεκτρικό πρόγραμμα Pure, μπορείς να διανύσεις έως και 93 χμ. Η μπαταρία βρίσκεται στο κέντρο του αμαξώματος συντελώντας στην τέλεια κατανομή του βάρους και προσφέροντας μια ισορροπημένη οδήγηση.

 

Με το Volvo S60 έχεις συστήµατα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας

 

  • Το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS) σε βοηθά όταν αλλάζεις λωρίδα. Συγκεκριμένα σε ειδοποιεί εάν πρόκειται να συγκρουστείς με κάποιο άλλο όχημα στην διπλανή λωρίδα κάνοντας μικρές ρυθμίσεις στο τιμόνι.
  • Η Safety Assistance εντοπίζει και σε βοηθάει να αποφύγεις τη σύγκρουση με οποιοδήποτε εμπόδιο(άλλο όχημα, πεζό, ζώο). Σε προειδοποιεί και ενεργοποιεί τα φρένα και αν εσύ δεν αντιδράσεις επεμβαίνει στον έλεγχο του τιμονιού.
  • Το Cross Traffic Alert σε βοηθάει να κάνεις όπισθεν χωρίς άγχος. Ανιχνεύει ο,τι υπάρχει από πίσω και αν κάτι δεν έχεις δει, φρενάρει αυτόματα μόνο του.
  • Οι τέσσερις κάμερες σε βοηθούν να παρκάρεις χωρίς άφοβα. Έχεις ορατότητα στάθμευσης 360° για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο γύρω σου.
  • Η Connected Safety σου επιτρέπει να ανταλλάξεις πληροφορίες με άλλους συνδεδεμένους χρήστες του δρόμου  σχετικά με τον καιρό, την κίνηση κα σε real time, ώστε να προσαρμόσεις  την οδήγησή σου ή να αλλάξεις τη διαδρομή σου αποφεύγοντας την ταλαιπωρία ή πιθανούς κινδύνους.

 

Με το Volvo S60 έχεις άνεση και ευκολία  για μια ευχάριστη αλλά και δυναμική οδηγική απόλαυση

 

  • Η Advanced Air Cleaner, το καλύτερο σύστημα ελέγχου της ποιότητας του αέρα στην καμπίνα του οχήματος, σου εγγυάται εσένα και τους συνεπιβάτες σου καθαρότερη ατμόσφαιρα ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών.  Αποτρέπει έως και 95% τα επικίνδυνα σωματίδια να εισέλθουν στην καμπίνα.
  • Η ανοιγόμενη και ανακλινόμενη οροφή δίνει την ευκαιρία για μια νότα δροσιάς φρέσκου αέρα και οδήγησης κυριολεκτικά κάτω από τα αστέρια έχοντας πλήρη αίσθηση του εξωτερικού περιβάλλοντος.
  • Τα high-end ηχεία Bowers & Wilkins των 1.460 W σου υπόσχονται μια αξεπέραστη εμπειρία ήχου με υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση σε όποια θέση της καμπίνας κι αν κάθεσαι. Τα 15 άψογα ρυθμισμένα ηχεία Hi-Fi και το τελευταίας τεχνολογίας subwoofer θα σε κάνουν να ακούς ασταμάτητα την αγαπημένη σου μουσική. Δώσε ρυθμό στην οδήγησή σου με την τεχνολογία "Room Transformation", επιλέγοντας μία από τις 4 ακουστικές αίθουσας: "Studio", "Individual Stage", "Concert Hall" και "Jazz Club". 
  • Τα 3 διαφορετικά προγράμματα οδήγησης σου δίνουν την ευκαιρία να επιλέγεις κάθε φορά αυτό που σε εξυπηρετεί: το πρόγραμμα Pure για μηδενικές εκπομπές ρύπων, το πρόγραμμα Hybrid για καλύτερη απόδοση, οικονομία και άνεση, το πρόγραμμα Power για υπέρτατες επιδόσεις και το πρόγραμμα AWD για αυξημένη πρόσφυση.

 

Τεχνολογία

 

  • Υπηρεσίες της Google όπως Google Assistant κ.α. είναι ενσωματωμένες στο S60 Recharge. Χρησιμοποίησε το Google Maps για γρήγορη πλοήγηση ώστε να φθάνεις στον προορισμό σου σύντομα. Ανά πάσα στιγμή όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για το ταξίδι σου είναι στη διάθεσή σου.
  • Η εφαρμογή Volvo Cars περιλαμβάνει απομακρυσμένες υπηρεσίες παρέχοντας σου την τελειότερη εμπειρία στην οδήγηση που είχες ποτέ.

 

5 (1).jpg


 

Παρόμοια Άρθρα

13/10/2022
flexcar

Aygo X: Ένα ξεχωριστό αστικό μίνι crossover από τη Toyota!

Είναι ένα ultra-compact SUV που χαρακτηρίζεται από την άνεση, το στυλ, την οικονομία και την ασφάλεια. Μαθετε περισσοτερα
30/9/2022
flexcar

Fiat 500 Icon Cabrio: Το νέο ηλεκτρικό 500 της Fiat είναι εδώ και είναι cabrio

Νέα πνοή στην ηλεκτροκίνηση δίνει η Fiat με το φουτουριστικό ηλεκτρικό Fiat 500 cabrio που σίγουρα θα σε γοητεύσει! Μαθετε περισσοτερα
14/10/2022
flexcar

Citroen Ami: Το λιλιπούτειο μοντέλο της Citroen!

Πρόκειται για μια τετράτροχη ...μινιατούρα που αποτελεί την καλύτερη λύση για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη. Μαθετε περισσοτερα