ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Συχνές Ερωτήσεις

Διαλέξτε κατηγορία
pic1.svg
Ποιοί είμαστε
pic2.svg
Οδηγώντας FlexCar
pic3.svg
Ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις
pic4.svg
Διαδικασία Απόκτησης
pic5.svg
Θέλω να το επιστρέψω

Ποιοί είμαστε

Tι είναι η FlexCar;

Η FlexCar είναι μια ελληνική εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων. Είναι ο νέος τρόπος απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού πακέτου leasing, παρέχοντας παράλληλα την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια μίσθωσης του νέου σας αυτοκινήτου ενώ, έχετε το δικαίωμα να αγοράσετε το FlexCar αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Η FlexCar σας παρέχει το αυτοκίνητο που θέλετε για όσο το θέλετε.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της FlexCar σε σχέση με το παραδοσιακό leasing;

Με τη FlexCar υπάρχει ελάχιστη, υπό προϋποθέσεις επιστρέψιμη, προκαταβολή και μηδενική εγγύηση ενώ σας παρέχουμε την απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του FlexCar αυτοκινήτου σας. Με τη FlexCar μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θέλετε, να το έχετε διαθέσιμο σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και να το κρατήσετε για όσο καιρό επιλέξετε. 

Απλά καταβάλλετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις για όσο καιρό εσείς αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το FlexCar αυτοκίνητό σας. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε το FlexCar αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

Ποια είναι η διαδικασία για να εκδηλώσω ενδιαφέρον για ένα αυτοκίνητο;

Με τη FlexCar το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο από τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην πλατφόρμα μας σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια πρέπει απλά να επισυνάψετε αντίγραφο ή φωτογραφία της αστυνομικής σας ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης, αλλά και ένα εκκαθαριστικό εφορίας.

Η FlexCar θα προχωρήσει σε πιστοποίηση και έλεγχο των στοιχείων σας και εφόσον εγκριθεί το αίτημά σας, θα σας ζητηθεί να πληρώσετε ηλεκτρονικά το πρώτο μίσθωμα – θα πρέπει να το καταβάλλετε εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα εγκριθεί το αίτημα σας.

Το αυτοκίνητο σας είναι ετοιμοπαράδοτο και θα το παραλάβετε σε λιγότερο από 10 ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε το πρώτο μίσθωμα.

Μπορώ όντως να δώσω πίσω το αυτοκίνητο όποτε θέλω;

Φυσικά. Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να επιστρέψετε πίσω το FlexCar αυτοκίνητό σας, αρκεί να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την ημερομηνία επιστροφής.
 

Οδηγώντας FlexCar

Αν δεν πληρώσω το μηνιαίο μου μίσθωμα τι θα συμβεί;

Σε περίπτωση που δεν πληρώσετε το μηνιαίο μίσθωμα του FlexCar αυτοκινήτου σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού ορίζοντα, θα σας αποσταλεί υπενθύμιση με e-mail. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις ημέρες από τη στιγμή που θα λάβετε το e-mail υπενθύμισης δεν πραγματοποιηθεί η καταβολή του μηνιαίου μισθώματος, τότε πρέπει να επιστρέψετε το αυτοκίνητο. 

Σε αντίθετη περίπτωση η FlexCar θα προβεί άμεσα σε νομικές διαδικασίες για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της.

Υπάρχει κάποιος περιορισμός χιλιομέτρων ανά μήνα ή έτος;

Όχι δεν υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων. Αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να διανύσετε περισσότερα από τα προσυμφωνηθέντα δωρεάν χιλιόμετρα σε ετήσια βάση, θα υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση ανά χιλιόμετρο αναλογικά με τους μήνες χρήσης.

Scooters: 1.000 χλμ/μήνα
Μοτοσυκλέτες: 1.500 χλμ/μήνα
Αυτοκίνητα (Ι.Χ.): 2.000 χλμ/μήνα
Επαγγελματικά Αυτοκίνητα: 2.500 χλμ/μήνα
 

 

 

Είμαι υπεύθυνος για την καθημερινή φροντίδα του αυτοκινήτου, ευθύνομαι για τις πιθανές φθορές που θα του προκαλέσω όσο το χρησιμοποιώ;

Φυσικά. Είστε υπεύθυνοι για τη σωστή χρήση και φροντίδα του αυτοκινήτου που μισθώνετε από την FlexCar. Το μόνο που ζητάμε από εσάς εκτός από το μηνιαίο μίσθωμα που θα καταβάλετε, είναι στο τέλος της μίσθωσης οι φθορές στο FlexCar αυτοκίνητό σας να μην υπερβαίνουν τις φθορές συνήθους χρήσης.

Σε αντίθετη περίπτωση θα είστε υποχρεωμένοι να επωμισθείτε τα έξοδα επισκευής που θα καταβάλουμε.

FlexCar για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Έχω εταιρεία, μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς για παραπάνω από ένα αυτοκίνητα;

Φυσικά και μπορείτε , απλά στείλτε μας email: info@flexcar.gr ή κάλέστε μας στο 210 220 3450 για να συνδιαμορφώσουμε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Είμαι επαγγελματίας, μπορώ να περνάω τα έξοδα της μίσθωσης του αυτοκινήτου στην φορολογική μου δήλωση;

Φυσικά και μπορείτε. Κάθε μήνα θα σας στέλνουμε στο email σας είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Είμαι ιδιώτης, μπορώ να πάρω αυτοκίνητο από την FlexCar;

Φυσικά και μπορείτε. Aπλά στείλτε μας email: info@flexcar.gr ή καλέστε μας στο 210 220 3450 για να συνδιαμορφώσουμε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Θέλω να το επιστρέψω

Τι διάρκεια θα έχει το μισθωτήριο του αυτοκινήτου;

Μπορείτε να κρατήσετε το FlexCar αυτοκίνητο σας για όσο καιρό θέλετε, να το επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε χωρίς καμία χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση αρκεί να μας ενημερώσετε 20 ημέρες πριν. 

Επιπλέον έχετε δικαίωμα να αγοράσετε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

Πως επιστρέφω πίσω το αυτοκίνητο αν δεν το χρειάζομαι άλλο;

Σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε άλλο το FlexCar αυτοκίνητο σας, μπορείτε απλά να το επιστρέψετε από το σημείο που το είχατε παραλάβει χωρίς καμία κρυφή χρέωση*, αρκεί να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία που θέλετε να σταματήσετε τη μίσθωση.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 
 

Διαδικασία Απόκτησης

Πόσο πρέπει να περιμένω για να παραλάβω το αυτοκίνητό μου;

Σχεδόν καθόλου. Από τη στιγμή που θα καταβάλετε το FlexDeposit και το μίσθωμα του πρώτου μήνα, θα μπορείτε να παραλάβετε το νέο FlexCar αυτοκίνητό σας σε περίπου 10 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει κάποια προκαταβολή ή κάποια εγγύηση που πρέπει να πληρώσω;

Στη FlexCar θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, κάνοντας την απόκτηση του νέου FlexCar αυτοκινήτου σας πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Για αυτό δεν υπάρχει ούτε προκαταβολή ούτε χρηματική εγγύηση.

Το μόνο που υπάρχει είναι το FlexDeposit.

Τι είναι το FlexDeposit;

Καταβάλλετε το FlexDeposit μόνο μια φορά πριν από την έναρξη της μίσθωσης. Το FlexDeposit είναι ίσο με 1 μηνιαίο μίσθωμα* + ΦΠΑ και μπορεί να σας επιστραφεί:

I) Σε μορφή έκπτωσης για την αγορά του FlexCar αυτοκινήτου σας, οποτεδήποτε επιλέξετε να το αγοράσετε.

II) Μετά το τέλος της μίσθωσης, αν έχετε κρατήσει το FlexCar αυτοκίνητο σας παραπάνω από 28 μήνες

III) Έχετε δικαίωμα να αλλάζετε αυτοκίνητο κάθε 14 μήνες - χωρίς να πληρώσετε ξανά FlexDeposit.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Μπορώ αν θέλω να δώσω μεγαλύτερη προκαταβολή για να μειώσω το μηνιαίο μίσθωμα μου;

Φυσικά. Λίγο πριν κλείσετε το αυτοκίνητο σας, θα σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να πληρώσετε ένα μεγαλύτερο ποσό, ως προκαταβολή, μειώνοντας παράλληλα το μηνιαίο μίσθωμα του αυτοκινήτου σας.

Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Όχι, με τη FlexCar δεν υπάρχει καμία κρυφή χρέωση.

Θέλω να αγοράσω το αυτοκίνητο που έχω μισθώσει - μπορώ;

Φυσικά και μπορείτε. Με τη FlexCar μπορείτε να αγοράσετε το FlexCar αυτοκίνητό σας ανά πάσα στιγμή και εμείς θα σας επιστρέψουμε το FlexDeposit που έχετε καταβάλει σε μορφή έκπτωσης.

Μπορώ να αποκτήσω FlexCar αν είμαι νέος οδηγός;

Φυσικά και μπορείτε. Αν είσαστε κάτω των 23 ετών, τότε θα σας ζητηθεί να καταβάλλετε ένα μικρό επιπλέον ποσό ανά μήνα, μέχρι τη συμπλήρωση του 23ου έτους της ηλικίας σας.

Τα αυτοκίνητα που διαθέτετε είναι μόνο μεταχειρισμένα;

Όχι. Η FlexCar διαθέτει πλούσια γκάμα καινούργιων και ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Όλα τα αυτοκίνητα που διαθέτει η FlexCar και βρίσκονται στην πλατφόρμα μας είναι ταξινομημένα στην Ελλάδα από ελληνικές αντιπροσωπείες, διεξοδικά ελεγμένα, σε άριστη κατάσταση και με ελάχιστα χιλιόμετρα.

arrow right