ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
Καλέστε μας στο +30 210 220 3450 Είμαστε ανοιχτά τώρα!

Citroen Ami: Το λιλιπούτειο μοντέλο της Citroen!

 

Πρόκειται για μια τετράτροχη ...μινιατούρα που αποτελεί την καλύτερη λύση για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη!

 

Η Citroen προσαρμόζεται στις νέες τάσεις και τις καταναλωτικές συνήθειες των πελατών της προσφέροντας μια πρωτότυπη λύση μετακίνησης, που δίνει στυλ στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη, συνεχίζοντας έτσι την παράδοσή της να συμβάλλει συνεχώς στην εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το Citroen Ami ήρθε για να κάνει την κίνησή μας μέσα στην πόλη πιο εύκολη και πιο αθόρυβη. Μάλιστα είναι 100% ηλεκτρικό και φιλικό προς το περιβάλλον με μηδενικές εκπομπές CO2! 

Το Citroen Ami είναι μικρότερο και στενότερο από ένα Smart EQ Fortwo. 

Είναι περισσότερο θα λέγαμε ένα τετράτροχο μηχανάκι, παρά αυτοκίνητο.

Η Citroen όμως αναφέρει ότι προσφέρει περισσότερη προστασία σε σύγκριση με δίτροχα ή τρίτροχα οχήματα χάρη στον κλειστό και θερμαινόμενο χώρο επιβατών.

Ζυγίζει μόλις 485 κιλά μπαίνοντας στην κατηγορία των ελαφρών τετράκυκλων. 

Με 2,41μ. μήκος, 1,39μ. πλάτος και 1,53μ. ύψος, το Ami αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτικό! 

 

Είναι τόσο μικρό που χωράει παντού! 

 

Όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού! Θα κάνεις τις δουλειές σου στο κέντρο της πόλης χωρίς να χάνεις χρόνο και να βασανίζεσαι ψάχνοντας πού να το παρκάρεις! Το Ami καταλαμβάνει μισή θέση πάρκινγκ!!

Είναι εξαιρετικά ευέλικτο αφού τα 7,20μ. της διαμέτρου στροφής εξασφαλίζουν γρήγορους ελιγμούς μέσα στην πόλη. Όμως ταυτόχρονα προσφέρει ασφάλεια στην οδήγηση χάρη στην θέση των τροχών του, που συντελούν στην σταθερότητα του αμαξώματος. 

Το AMI σχεδιάστηκε έξυπνα και οικονομικά. Έχει δύο πόρτες ίδιες, αυτή του συνοδηγού ανοίγει κανονικά, με τον κλασικό δηλαδή τρόπο, ενώ του οδηγού ανοίγει με αντίθετη φορά! Είναι η ίδια πόρτα τοποθετημένη και στις δύο πλευρές!

Επίσης, οι πόρτες έχουν ημί-αρθρωτά παράθυρα, με το μισό τζάμι που ανοίγει προς τα επάνω, ως φόρο τιμής σε αυτά του μυθικού 2CV.

Διαθέτει πανοραμική οροφή δίνοντας την αίσθηση ότι είναι ευρύχωρο σαν ένα κανονικό αμάξι που μαζί με το μεγάλο παρμπρίζ, τα πλαϊνά παράθυρα και το πίσω παράθυρο προσφέρουν φωτεινότητα στο εσωτερικό. Τέλος, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες παρέχουν τέλεια ορατότητα για τον οδηγό και τον συνοδηγό. 

Επίσης, το ηλεκτρικό μοτέρ 8 ίππων και η μπαταρία λιθίου 5,5 kWh προσφέρουν 70 χιλιόμετρα αυτονομίας και 45 χιλιόμετρα την ώρα μέγιστη τελική ταχύτητα.

Μια πλήρης φόρτιση της μπαταρίας γίνεται σε 3 ώρες σε κανονική/οικιακή πρίζα 220V.

Φυσικά και δεν γινόταν να λείπει η τεχνολογία στο σαλόνι του Ami! Με την εφαρμογή My Citroën για κινητά μέσω της συσκευής συνδεσιμότητας DAT@AMI που διατίθεται ως αξεσουάρ, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του AMI: διαθέσιμη αυτονομία, διανυθέντα χιλιόμετρα, υπολειπόμενος χρόνος για 100% φόρτιση, ενημερώσεις συντήρησης και εντοπισμός των κοντινότερων δημόσιων σημείων φόρτισης κα.

Με τα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα και τα 6 πακέτα χρωματιστών αξεσουάρ μπορείς να κάνεις τέτοιους συνδυασμούς ώστε να φτιάξεις το δικό σου Αmi. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείς το Ami που ταιριάζει στο δικό σου στυλ!

 

Ένα Ami μπορεί να οδηγηθεί και από ανήλικους χωρίς δίπλωμα οδήγησης!

 

Λόγω της κατηγορίας του, το Citroen Ami μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τα 16 ή τα 14 χρόνια (ανάλογα την χώρα) και να οδηγηθεί ακόμη και από νέους 16 ετών με δίπλωμα μοτοσυκλέτας!

Το Citroen Ami, ένα premium gadget όπως το χαρακτηρίζουμε εμείς στην Flexcar, με πάνω από 14.000 παραγγελίες από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του, θα είναι σύντομα και στον δικό μας στόλο και θα μπορείς είτε να το αγοράσεις είτε να το μισθώσεις με το πιο ευέλικτο leasing που υπάρχει στην αγορά. 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ώστε ένας εκπρόσωπός μας να σας εξυπηρετήσει άμεσα!


 

Περισσότερα άρθρα

30/9/2022
flexcar

Fiat 500 Icon Cabrio: Το νέο ηλεκτρικό 500 της Fiat είναι εδώ και είναι cabrio

Νέα πνοή στην ηλεκτροκίνηση δίνει η Fiat με το φουτουριστικό ηλεκτρικό Fiat 500 cabrio που σίγουρα θα σε γοητεύσει! Μαθετε περισσοτερα
30/9/2022
flexcar

Volvo S60 recharge T8 2022: Ανακαλύψτε το ντελικάτο plug-in υβριδικό σεντάν

Αν θέλετε να οδηγείτε με στυλ και ασφάλεια τότε πρέπει να δείτε το Volvo S60 με τα προηγμένα βοηθήματα οδήγησης και το ισχυρότερο plug-in υβριδικό σύστημα της Σουηδικής εταιρίας. Μαθετε περισσοτερα
30/9/2022
flexcar

FlexCar @ Mobility 2022

H FlexCar δεν θα μπορούσε να λείψει από την θεματική έκθεση Mobility 2022 που έλαβε χώρα 15-25 Σεπτεμβρίου στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Μαθετε περισσοτερα